Снимка на дете сред играчки

Какви играчки са подходящи за различните възрасти на детето?

Играчките са неизменна част от живота на всяко дете. Освен да се забавляват с тях, играчките изпълняват много важна роля във възприемането на света и предметите от децата. Те развиват въображението, мисловните процеси и координацията. Но знаете ли какви играчки са подходящи за различните възрасти на вашето дете? В тази статия ще ви помогнем да

Снимка на детски комплект

Как да купя бебешки дрехи евтино

Дори преди да имате деца (или сте бременна), може да започне изкушението да купите очарователни детски дрехи. Бързо растящите деца, смяната на сезоните и новите тенденции могат да продължат да захранват пристрастяването към пазаруването на детски дрехи. Можеш да разбиеш банка да купуваш дрехи за малките си. Колкото по-скоро се научите да взимате дрехи за децата си евтино или безплатно, толкова повече ще можете да допринесете за университетския им фонд .

  • Купете дрехи втора употреба. Разбира се, няма да купувате замърсени или скъсани дрехи за вашето бебе, в сайтовете като OLX има много обяви за бебешки дрехи нови и малко употребявани.
  • Размени с приятели. Какво е по-забавно от събирането на група приятели за няколко напитки, клюки и размяна на бебешки дрехи? Размяната работи най-добре, ако имате деца от различни възрасти, така че по всяка вероятност ще има нещо, което всеки може да вземе.
  • Размяна онлайн. Ако нямате стотици приятели с деца, не се страхувайте – точно толкова лесно (ако не и повече!) размяната се прави и онлайн, както е вкъщи. Потърсете форуми и групи онлайн, освен много полезни съвети, може да откриете и интересни неща за вашето бебе, като например комплект за изписване на бебе, играчки и др.