Снимка на Заглавие

Три неща, които могат да върнат живота в интериорни проекти по дома

Ако ще да предприемате ремоделиране на стария си дом, не се учудвайте, ако намерите мазилка по стени, които трябва да бъдат ремонтирани.

Снимка на мазилкаРазбира се, старите грозни и повредени мазилки могат да са причина за главоболието по време на работа на дома, когато предприемате ремоделиране. Вярно е, че стария дом има много чар, но често такъв трябва да бъде заменен с къртене на бетон.

Когато мазилката става бедствие, имате реален проблем. Въпреки това, проблемът по отношение на старата и повредена мазилка е поправим в повечето случаи. И когато увреждането на мазилката е просто стигнал за ремонт, можете да потърсите изпълнителя, които да замени мазилката.

Ето и 3 съвета, които да ви помогнат как това да стане по-лесно:

Съвет # 1: Премахване на стари остатъци по стена:

Премахнете всички тапети и лепило, както и остатъчен материал от стените. Много пъти в кухни, бани и мокри помещения има строителен остатък. Най-добрият начин да се премахне старата мазилка е да се използва къртене на бетон.

Някои фирми предлагат много популярни и обикновени машини.

Ако искате да премахнете няколко слоя тапети, това трябва да стане с използване на пара

Съвет # 2: Ремонт повреди по стена:

Важно е да се поправят всички щети по мазилката с помощта на фирма по къртене на бетон. Снимка на работнически инструментиБез никакви обстоятелства не трябва да използвате гипсокартон и съединения, тъй като те няма да работи правилно. Важно е да се помни, че старата мазилка се нуждае от съединение, което е проектирано да работи с пореста повърхност.

Съвет # 3: Използвайте маслена основа:

Що се отнася до старата стена, трябва да използвате грунд. Маслената основа и грундове са малко по-скъпи. Въпреки това, масленият грунд е най-добре да се използва по време на вътрешно боядисване, тъй като ще попречи на мазилката да увреди боядисаните стени. Мазилката по стени с грундирано масло също ще продължи да действа по-дълго.

Когато приключите с този вид работа може да пристъпите към по-фините дейности като боядисване с латекс, интериорни бои за стени или поставяне на тапети.