Image of bio cosmetics

Био козметиката – всички ползи на едно място

Съвременната еко идея за природо съобразен начин на живот завладя почти всяка сфера от бита ни. Днес, да купуваш био продукти е популярно и много често точно защото е популярно, и го правим. Но не е ли по-добре да сме наясно с конкретните ползи на конкретните био продукти, преди да дадем парите си?

В този материал решихме да ви запознаем с конкретните и по-известни общи ползи на съвременната био козметика. Ето ги и тях:

  1. Купувайки био козметика, вие помагате не само на себе си с нейните ползи, но и на цялата планета. Факт е, че органик продуктите не са вредни по никакъв начин за околната среда за разлика от стандартните.
  2. Ако сте защитници на правата на животните, бъдете сигурни, че с био козметика ще направите поредното добро дело, тъй като тя не се тества върху тях.
  3. Био козметиката – без значение за какво е предназначена и какви са конкретните й свойства – в 99% от случаите не може да предизвика никакво раздразнение, зачервяване или алергична реакция.
  4. Био козметиката е ок за обонянието ви – колкото и чувствително да е то – защото не съдържа изкуствени парфюми и няма натрапчива миризма. Между другото, в тази връзка тя е изключително добра алтернатива както за бременните, така и за кърмачките.
  5. Защитете се от каквито и да е странични ефекти, като ползвате био козметика вместо стандартна такава – пълна с парабени, сулфати и химикали.

3 Причини Да се Довериш на Био Козметика

Последно време все по-често се говори за грижата за кожата, за косата, за тялото. За онази здравословна грижа от любов към себе си, а не просто от суета. Защото красотата всъщност се крие в здравата коса, в сияйната кожа и в онова излъчване, скрито в увереността. И ако се замислиш дори само за секунда, веднага

Дръзка яркост в грима

Теменужени сенки, синя спирала, червило с цвят на фуксия, черни мигли или вежди. Всичко това може да е вашата нова визия за есента. Някои жени никога не биха си позволили да се гримират така ярко и дръзко, а за други това е истинско удоволствие.

Експериментът със самата себе си е въпрос на личен избор!

Какво означава яркия грим – ярко по право значи пълно с живот. Яркостта изкушава и опровергава всички възражения на здравия разум. Да, гримът винаги е бил всепризнато средство за илюзия. С негова помощ можем да постигнем много повече. По-изразителен и дълбок поглед, идеално равни цветове на тена, възхитителна усмивка и сочни устни, румени бузи. Макиажът е онова, което пленява, както силния пол, така и събужда страст у нежния пол.