Снимка на мъжки часовници Casio

Часовници Casio – за всеки мъж с характер

Мъжки часовници Casio

Има много причини, поради които часовниците Casio да бъдат логичният избор на всеки мъж и това не е случайно. На никой представител на мъжкия пол не му е безразлично какво стои на китката му и доколко му помага. Защо да изберете Casio? Защото Casio е марката, чиято летва отдавна е труднодостижима за останалите престижни марки; име, превърнало се в аналог на мултифункционалността, издръжливостта и качеството. Мъжките модели на часовниците Casio са се наложили като най-добрите, тъй като предоставят извънредно много. И наистина, удивително е как така е възможно в един часовник такова множество функции, с гарантирана устойчивост в продължение на години.  

G-Shock

 

Снимка на часовник Casio G-Shock Като че ли най-известни сред моделите на Casio са тези от серията G-Shock. Едва ли съществува по-подходящ часовник за един мъж. Това е серията, специално създадена за извършващите есктремни дейности и тежки професии, нетипични за средностатистическия жител на планетата. G-Shock часовниците са за мъжете „на място“, за господата „с характер“, за смелите, втурващите се без колебание в трудностите, за движещите се „по гребена на вълната“. Ако сте от този род мъже и щом знаете, че през цялото време имате технически приятел, който няма да ви изостави в беда, а винаги ще ви насочва и ориентира правилно, вие сте спокоен и още по-решителен. Мъжките часовници Casio G-Shock са с подсилена конструкция, изработени от най-устойчивите материали, така че да се чувствате в безопасност дори в най-критични места и атмосферни условия. Пътешественик, изследовател, спортист, авантюрист, управняващ тежка професия или необичайно  занимание, на вас ви трябва именно часовник от линията G-Shock.

Снимка на часовници Casio G-Shock

Casio G-Shock – часовникът на професионалиста

От незапомнени времена професията на един мъж е неговото второ „Аз“ – онова, което го определя като индивид в очите на околните. Макар понякога да не желаем да бъдем наричани с готови клишета и наложени от обществото щампи, заниманията ни, в наша полза или не, представят нас, другата част на същността ни. Няма съмнение, че колкото по-опасна, интелектуално и/или физически натоварваща и екстремна е работата на мъжа, толкова повече той се издига в очите на хората.

Вашата професия

Снимка на Casio-g-shock-580Нека за миг се опитаме да си представим пилотът, хирургът, корабният капитан, инженерът или миньорът без часовник на ръката си. Дори мисълта за това е невъзможна. И не само защото респектът спрямо носещия часовник мъж е по-голям. Има нещо по-значимо – часовникът за такива мъже не трябва да бъде обикновен, а е необходимо да предоставя жизненоважна информация съобразно характера на дадената професия. Наличието на функции като: компас, таймер, термометър, хронометър, LED-осветяване на циферблата, аларми, часови пояси, календар за години напред и др. важни допълнения в часовниците за професионалисти е задължително. В много случаи именно те представляват по-същественият дял от генералната помощ, която ръчният часовник осигурява.
Всичко гореописано можете да намерите в марката Casio G-Shock, както и далеч повече – издръжливост на материалите, преминали най-сурови тестове, водо- и удароустойчивост, както и хубав дизайн. Производителите на мъжки ръчни часовници Casio са наясно, че истински отговорният мъж ще търси верен технически асистент при всяка негова дейност, изложена на неблагоприятни атмосферни условия и други рискови фактори. С тази идея са се появили мъжките ръчни часовници Casio G-Shock и за кратко време са се превърнали в символ на сигурността и устойчивостта при часовниците за мъже.