Снимка на мъжки часовници Casio

Часовници Casio – за всеки мъж с характер

 

Мъжки часовници Casio

Има много причини, поради които часовниците Casio да бъдат логичният избор на всеки мъж и това не е случайно. На никой представител на мъжкия пол не му е безразлично какво стои на китката му и доколко му помага. Защо да изберете Casio? Защото Casio е марката, чиято летва отдавна е труднодостижима за останалите престижни марки; име, превърнало се в аналог на мултифункционалността, издръжливостта и качеството. Мъжките модели на часовниците Casio са се наложили като най-добрите, тъй като предоставят извънредно много. И наистина, удивително е как така е възможно в един часовник такова множество функции, с гарантирана устойчивост в продължение на години.  

G-Shock

 

Снимка на часовник Casio G-Shock Като че ли най-известни сред моделите на Casio са тези от серията G-Shock. Едва ли съществува по-подходящ часовник за един мъж. Това е серията, специално създадена за извършващите есктремни дейности и тежки професии, нетипични за средностатистическия жител на планетата. G-Shock часовниците са за мъжете „на място“, за господата „с характер“, за смелите, втурващите се без колебание в трудностите, за движещите се „по гребена на вълната“. Ако сте от този род мъже и щом знаете, че през цялото време имате технически приятел, който няма да ви изостави в беда, а винаги ще ви насочва и ориентира правилно, вие сте спокоен и още по-решителен. Мъжките часовници Casio G-Shock са с подсилена конструкция, изработени от най-устойчивите материали, така че да се чувствате в безопасност дори в най-критични места и атмосферни условия. Пътешественик, изследовател, спортист, авантюрист, управняващ тежка професия или необичайно  занимание, на вас ви трябва именно часовник от линията G-Shock.

Edifice

Снимка на часовник Casio EdificeОсвен тях, Casio предлага на вашето внимание и други модели, като Edifice, смятани за най-известни сред всички серии на марката. Това са спортно-елегантни часовници, с елегантен дизайн, буквално за всеки тип мъж. Те са за всеки ден, за всеки повод, независимо от вида му. Проектирани с полезни функции, мъжките часовници Edifice са универсални за мъжете, без оглед на професията им.

Beside

Ако сте делови тип мъж, за вас е подходящ часовникът Casio Beside.

Бизнесменът се нуждае от дизайн, който го представя подобаващо и точно това ви предоставят изделията от тази линия. Цветовете също са по-консервативни, прилягащи на вашата роля в професионален план.

Pro Tek

Снимка на часовник Casio ProВ контраст с предния тип, за спортистите, планинарите и действащите на открито, е специалната серия Casio Pro Tek. Където и да се намирате, на каквато и височина или дълбочина, тези часовници са ваши верни партньори навсякъде. Особено с най-новите си въведения – соларна батерия и автоматично сверяване чрез сателити – тази серия става предпочитана дори от неспортуващите.

Classic

И при мъжките часовници Casio, както при дамските, има серия, наречена Classic. Нека името не ви заблуждава – при тях ограничения във формите им няма, визуалното разнообразие е факт, при това на прилична, достъпна цена.

Lineage

За желаещите часовник с олекотени материали е изготвена серията Casio Lineage – алтернатива на стоманата. Тези титаниеви часовници са по-леки на тегло, но също така са изключително здрави.

Wave Septor

Една от най-новите разработки на часовниците Casio са моделите Wave Septor. Технологиите, на базата на които са създадени, позволяват прихващане на радиосигнали и, освен това, представляват комбинация от всички иновативни решения, приложени в гореизброените серии.

Ако искате да научите повече за характеристиките на модела G-Chock Rangeman гледайте това видео