Снимка на детски комплект

Как да купя бебешки дрехи евтино

Дори преди да имате деца (или сте бременна), може да започне изкушението да купите очарователни детски дрехи. Бързо растящите деца, смяната на сезоните и новите тенденции могат да продължат да захранват пристрастяването към пазаруването на детски дрехи. Можеш да разбиеш банка да купуваш дрехи за малките си. Колкото по-скоро се научите да взимате дрехи за децата си евтино или безплатно, толкова повече ще можете да допринесете за университетския им фонд .

  • Купете дрехи втора употреба. Разбира се, няма да купувате замърсени или скъсани дрехи за вашето бебе, в сайтовете като OLX има много обяви за бебешки дрехи нови и малко употребявани.
  • Размени с приятели. Какво е по-забавно от събирането на група приятели за няколко напитки, клюки и размяна на бебешки дрехи? Размяната работи най-добре, ако имате деца от различни възрасти, така че по всяка вероятност ще има нещо, което всеки може да вземе.
  • Размяна онлайн. Ако нямате стотици приятели с деца, не се страхувайте – точно толкова лесно (ако не и повече!) размяната се прави и онлайн, както е вкъщи. Потърсете форуми и групи онлайн, освен много полезни съвети, може да откриете и интересни неща за вашето бебе, като например комплект за изписване на бебе, играчки и др.

 

Оригинални мъжки спортни екипи – купи Adidas, Puma, Nike на българския онлайн пазар

На някого може да се стори ненужна подобна статия, но от опит знам, че мъжете са доста неориентирани по отношение покупката на спортни стоки за мъже  – облекла, спортни обувки и артикули, и разчитат на известен бранд да се погрижи за нуждите им. Така неизменно се обличат от една марка, или посещават едни и същи магазини, където са останали доволни от пазаруването си. Но вече сме във века на информацията и бързо нахлуващите в живота ни онлайн магазини за мъжки спортни екипи превземат пазара с главоломни скокове.


Българският мъж все повече държи на спортната си форма, следи спортната мода, посещава често фитнеса или бяга за тонус. Все по-често мъжете спортуват – футбол, вело- и мотоспортове, силови спортове, катерене и походи в планината, ски или сноуборд през зимата и плуване през лятото. За всяка подобна заетост се налага първо да се оборудвате със съответните мъжки спортни екипи, мъжки анцузи, специфични за всеки спорт мъжки маратонки и обувки, мъжки спортни комплекти, спортни и ежедневни облекла, аксесоари и др.

Да спортуваш и пазаруваш онлайн мъжки спортни екипи

[caption id="attachment_256" align="alignright" width="300"]Топ марки за спортни стоки Топ марки спортни стоки за мъже, може да открием вече и в онлайн магазин[/caption]

Правилно се ориентираме към оригиналите на световноизвестните брандове. Няма как да сбъркаме, оригиналът е точно за нас – Adidas, Puma, Nike, Reebok, Solomon, Kappa, Umbro, Coverse.  Един клик и цялата гама нови колекции мъжки спортни екипи на водещите компании в спортните облекла и обувки за 2017 е в обсега ви.

Просто зареждаме кошницата от вкъщи и се радваме на качеството и удобството на най-добрите. За да се ориентирате в уеб лабиринта от хиляди фирми, предлагащи онлайн спортни мъжки обувки, комплекти екипи, маркови маратонки от къде ли не, летни спортни екипи или бански, кецове, спортни комплекти, аксесоари от световните брандове, ми хрумна тази статия.

Защо трябва да купите пътническа застраховка преди тръгване на път

Докато много хора мислят „Аз съм здрав и не се нуждая пътническа застраховка или няма да се разболея за няколко дни“, то други вече изпатили го знаят, че пътническата застраховка е едно от първите неща, които трябва да имат, преди да тръгнат на път.

Застраховка за пътуване е не само медицинска защита. Всичко свързано с човешкото здраве и цялост може да е спешно и затова и този тип застраховка има цел да покрие важните неща. С надеждата никога да не се използва. Предвид факта, че подобен тип продукт не струва много, често пътниците забравят да си я закупят. Много туристически агенции включват в цената на самолетния билет или в туристическия пакет.