Добрата практика „Коректна фирма – позитивен имидж“ пусна дълбоки корени в Европа

Добрите идеи винаги са били двигател на големи промени. Във времена на наситен с фирми пазар, ориентацията на потребителите в него е все по трудна. В помощ на клиентите обаче, от 2013 г. насам работи иновативен софтуер, станал разпознаваем в цели девет европейски държави. Полша, Чехия, Франция, Унгария, Румъния, Словакия, България, Сърбия, Естония се довериха на идеята Коректна Фирма.

Какво всъщност е това? Коректните фирми са тези, за които няма отрицателни мнения в Интернет. Всеки може да сподели от собствен опит, че първото място, на което хората описват негативните си емоции като потребители на дадена фирма, е Интернет. Така разочарованието им достига до максимален брой други хора, които също могат на свой ред да го споделят.

Липсата на лоши мнения за даден юридически субект в мрежата е своего рода чудо и заслужава доверие и адмирации. Съгласете се обаче, че да преровиш цялата мрежа, с надеждата да не си изтървал троха лоша информация за някоя фирма, е непосилна задача.

Тук проработи идеята Коректна Фирма

Сертификат
Сертификат

Иновативен софтуер, базиран на коефициент на мненията в Интернет, прави точно това – отсява всички блогове, форуми, сайтове с каква ли не тематика, социалните мрежи и дава еднозначен отговор на въпроса има ли дадена фирма лош фийдбек в мрежата, или не. Ако няма, то тогава тя може да бъде отличена като Коректна Фирма – име, добиващо все по голяма популярност из цяла Европа.

Коректността е необходимост, тя е гаранция за позитивен имидж на всяка една фирма

Коректните Фирми са рядкост, която е добре потребителят да може лесно да открие, за да се възползва от доказани имена в различни сектори. Фирмите от своя страна, избрали да подчертаят доброто си реноме и да улеснят откриването си в мрежата от хилядите потенциални клиенти, също стават част от общество, което носи само позитиви. Защото сертификатът за Коректна Фирма – звучи гордо и е знак за достойнство и почтеност в бизнеса.