Меню
Количка

GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване

GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
GPS тракер Мини А8 проследяващо устройство + подслушване
49.99 лв.
Без данък: 49.99 лв.

Характеристики на устройството
Важно: Преди да започнете да използвате устройството трябва да премахнете пин кода от картата.
Днес почти всяко превозно средство е оборудвано със система против кражби. Времето обаче не стои на едно място и нападателите вече са се научили да проникват в автомобилите, заобикаляйки алармата. За да защитят своите автомобили, много хора прибягват до използването на специални GSM-тракери. От този материал ще разберете какво представлява GPS-тракера , какви са неговите характеристики и как правилно да използвате устройството.
ОСОБЕНОСТИ
GPS-тракерът е устройство, предназначено за прихващане и следене. Това миниатюрно устройство е предназначено за следене на хора и животни и за автомобили. Но нуждата от такова устройство на шофьорите се е увеличила и съответно устройството е започнало да се използва и в автомобилите, където то отлично се справя с функцията за проследяване на превозното средство. Затова в последно време, все повече ентусиасти от градовете, където вероятността за кражба на автомобила е по-голяма, все повече започват да използват GSM-устройствата, за да защитят превозното си средство.
Както казва производителя, автомобилът винаги ще бъде в безопасност, ако той е оборудван с GPS-тракера. Устройството е снабдено със специален датчик, който реагира на външните шумове или отварянето на вратите на колата. В случай, че устройството улови някакъв неотличителен шум, то мигновено ще позвъни на мобилния телефон на собственика на колата. Човека по този начин ще може не само да чуе това, което се случва вътре в машината, но и напълно да контролира нейното придвижване из града. Освен това, дори ако собственика на колата е в друг град, той винаги ще знае къде се намира автомобилът му, благодарение на GPS-тракера.
Що се отнася до корпуса, то GSM-устройството е направено от пластмаса — с кадифено матово покритие. Самият корпус се състои от две части и не е предназначен за разглобяване в домашни условия. Така, че ако се опитате да го разглобите самостоятелно, без използване на специални инструменти, то най-вероятно просто ще повредите корпуса. Като цяло, както показват отзивите и практиката, един-два пъти GPS-тракера може да се разглоби чрез използването на отвертка с плосък връх, но по-нататъшните разглобявания само ще убият устройството. Върху предния панел можете да видите надписи, както и логото на мобилната операционна система Android.
В предната част, а именно в ляво, се намира гнездото за мини-usb изхода. Той е предназначен за зареждане на GPS-тракера. От друга страна тук се намира и бутона SOS в червен цвят. Отдолу може да видите отвора на микрофона. В задната част на GSM-устройството се намира специален конектор, в който се поставя SIM-картата. Както можете да видите по снимката , самия GPS-тракер е с малки размери и е малко по-голям от самата карта.

КАКВИ СА ОСОБЕНОСТИТЕ НА GSM-УСТРОЙСТВАТА
Много компактни размери. Благодарение на това, GPS-тракера може без проблеми да се скрие в колата, дори така, че нападателите да е невъзможно да го намерят. Размерите му са приблизително като на кибритена кутия.
Впечатляваща батерия. Ако се вярва на информацията, предоставена от производителя, батерията на това устройство е достатъчно мощна. Според официалните данни, ако GPS-тракера функционира в режим на изчакване, то тогава заряда на батерията ще е достатъчен за една седмица. Но ако това е малко, винаги можете да закупите допълнителна външна батерия, която ще позволи да се увеличи времето за работа. Разбира се, при закупуване на допълнителния акумулатор, помислете къде можете да го поставите.

Функция на GSM-локатор. Устройството позволява определянето на мястото и местоположението на превозното средство, благодарение на GSM-станция, т.е. по същество, устройството работи и като GSM-локатор.GPS-тракера функционира като GSM-подслушвател. При необходимост, собственикът на колата, както казва производителя, може да се обади на устройството от всяка точка на планетата. Ако устройството работи, то тогава водачът ще може да чуе какво се случва вътре в охраняваното транспортно средство. Тоест, GPS-тракерът автоматично ще осъществи разговора и ще предава на водача звука от микрофона.
Устройството може да работи с всеки оператор, като за нормалното му функциониране ще е подходяща всяка SIM-карта. Така, че на потребителите на автомобили им остава само да изберат най-оптималната тарифа.
Ниска цена. Както показва практиката, този сравнително евтин GPS тракер може да замени алармената система. В края на краищата, ако бъде направен опит за кражба на автомобила, устройството веднага ще започне да звъни на водача. Съгласете се, че в сравнение със съвременните противо-кражбени системи, тази цена е просто смешна.

 ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Работното време на GPS-тракера е от два до почти три часа (170 минути). Работното време — това е времето, когато устройството работи в режим на предаване на звуците.
По различни данни, режимът на готовност може да бъде и седмица, но нискокачествените устройства или фалшификатите понякога не могат да работят повече от два дни.
В режим на прозвъняване, устройството ще работи до 24 часа.
Благодарение на наличието на шумовия сензор на 45 децибела, можете да настроите чувствителността така, както трябва. 45 децибела — това е мощността на човешкия глас. Например, ако е необходимо, можете да настроите GSM-устройството по такъв начин, че то да реагира на човешкия глас в радиус от пет до девет метра. В този случай, също така много зависят и атмосферните условия и околната среда като цяло.
Що се отнася до размерите: 3.9 см/2.9 см/1 см
Нивото на работната честота е 850/900/1800/1900 мегахерца.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
Ако възнамерявате да си купите такова GSM-устройство, то в началото може да изпитвате трудности по отношение на неговата настройка и работа. За да се решат всички въпроси наведнъж, устройството трябва правилно да се свърже и настрой. Тъй като в комплекта на GSM-устройството пристига инструкция на английски език, понякога правилната настройка е невъзможна, особено ако не знаете английски език. Подробни инструкции за инсталиране и настройка ще намерите по-долу.

КАК ДА ГО ВКЛЮЧИМ И НАСТРОИМ?
На първо място, след закупуване на GSM-устройството трябва да се демонтира капака му. Трябва да стигнете до слота за sim-картата.
Самата карта трябва да се постави с равния край към устройството, а не частта с отрязъка. Моля, имайте предвид, че картата трябва да бъде цяла — не нано, не микро, а именно цяла.
След като поставите картата в устройството, изчакайте няколко секунди, докато не започне да мига светлинният индикатор в червен цвят. Когато лампичката светне, то това е сигнал, че картата е приета и е разпозната от GSM-устройството. Трябва да се отбележи, че индикатора може да сигнализира и за това, че картата не е поставена от правилната страна. Така, че при нейното поставяне трябва да бъдете изключително внимателни.
Както бе казано и по-горе, може да използвате sim-карта от всеки оператор, най — важното е да изберете тарифата.
Сега да преминем към въпроса за управлението на GSM-устройството. Управлението на приспособлението се извършва с помощта на SMS-команди, но настройката на такова управление е възможна само, след като към устройството бъде извършено контролно обаждане. Когато се обадите на джаджата, трябва автоматично да се включи телефонния секретар. След неговото сработване е необходимо да затворите телефона и само след всички тези действия, на устройството се изпраща sms-съобщение с командата 0000, като така ще можете да изключите звуковата активация. Командата 1111, изпратена чрез съобщение, активира звуковата сигнализация на устройство, а ако съобщението не е изпратено, то командата няма да бъде приета.
В този случай, ако на устройството изпратите съобщение с текст GPS, то след няколко минути, джаджата ще изпрати на телефона на собственика на колата координатите с местонахождението на автомобила. Ако щракнете върху бутона SOS, разположен върху тракера, то устройството ще извърши повикване на последния входящ номер.
В този случай, ако след като сте изпратили sms съобщение с код 1111, GPS-устройството, не ви връща обаждането, тогава трябва да се уверите, че в картата има пари. Също така проблемът може да е и в липсата на заряд за извършване на повикване. Имайте предвид, че за нормалната индикация, заряда на батерията може да не е достатъчен, но за осъществяване на повикване, батерията трябва да бъде добре заредена. Освен това, проблемът може да се крие и в неработоспособността на микрофона или в това, че той просто е закрит. Не забравяйте, че ако микрофона бъде закрит, то това ще се отрази върху чувствителността и работата на тракера, като цяло.Ако при свързване на устройството забележите, че светне червената лампа, когато връзката липсва, трябва да се уверите, че сте поставили картата от правилната страна. Ако това не е така, извадете я и я поставете отново.

Този сайт използва 'бисквитки' (cookies). Продължавайки да ползвате услугите му, Вие приемате използваните от нас 'бисквитки'. Прочети повече